Małgorzata Kwiecińska
malgorzata.kwiecinska@nobleconcierge.pl
+48 695 995 846

  • Z wizytą w restauracjach: Fusion, Nowa La Boheme, Oranżeria (video)

    Krytyk kulinarny Maciej Nowak oraz dyrektor zarządzająca Noble Concierge - Edyta Brykała odwiedzili restauracje: Fusion, Nowa La Boheme i Oranżeria, które biorą udział w konkursie Wine & Food Noble Night. Czwarta edycja Wine & Food Noble Night odbędzie się 24 września 2011.

     

    czytaj więcej
  • Z wizytą w restauracjach: Tamka 43, Delight, Locanda (video)

    Tym razem Edyta Brykała - dyrektor zarządzająca Noble Concierge i krytyk kuliarny Maciej Nowak, w poszukiwaniu idealnego smaku udali się z wizytą do jednej warszawskiej i dwóch łódzkich restauracji. Poniżej materiał video relacjonujący tę smakowitą wizytę.

    czytaj więcej
  • Z wizytą w restauracjach: W Willi Decjusza, Trzy Rybki i Venti Tre (video)

    Organizatorzy Wine & Food Noble Night nadal poszukują restauracji, które podejmą wyzwanie i zechcą sprostać oczekiwaniom blisko tysiąca gości zgromadzonych na największej w Polsce gali kulinarnej. Noble Bank oraz Noble Concierge zapraszają do udziału restauracje z całej Polski. Gościem DDTVN była Edyta Brykała, dyrektor zarządzająca Noble Concierge, organizatora konkursu Wine&Food Noble Night.

    czytaj więcej
  • Z wizytą w restauracjach: Izumi Sushi, Na Zielnej, Mandarin (video)

    Organizatorzy Wine & Food Noble Night poszukują restauracji, które podejmą wyzwanie i zechcą sprostać oczekiwaniom blisko tysiąca gości zgromadzonych na największej w Polsce gali kulinarnej. Noble Bank oraz Noble Concierge zapraszają do udziału restauracje z całej Polski. Krytyk kulinarny Maciej Nowak postanowił sprawdzić, jak wygląda kuchnia restauracji, które zamierzają wziąć udział w tej imprezie.

    czytaj więcej
  • Największy festiwal kulinarno–winiarski w Polsce już we wrześniu!

    W ostatni weekend września 2011 na Torze wyścigów konnych Służewiec w Warszawie po raz czwarty stanie imponujących rozmiarów namiot. Będzie miał aż 4 tys. m. kw., swobodnie pomieści 90 stołów restauracyjnych i 1000 gości, którzy będą mogli delektować się wybornymi potrawami przygotowanymi przez kilkanaście polskich restauracji.

    czytaj więcej