Artur Swat
artur.swat@nobleconcierge.pl
+48 695 995 846

  • Znamy laureatów XI edycji Wine&Food Noble Night

    Długo wyczekiwana, XI Gala Wine&Food Noble Night organizowana przez Noble Concierge już za nami. W szranki jak co roku stanęło dwunastu wybitnych kucharzy, którzy specjalnie na tę okazję wraz ze swoimi zespołami przygotowali autorskie menu (przystawkę i danie główne). Zwycięzcami tegorocznej edycji zostali:

     

    III MIEJSCE

    Przystawka - Robert Koczwara, Fiorentina, Kraków

    Danie Główne - Rafał Wałęsa, Sztuczka, Gdynia

    Nagroda: udział w konferencji gastronomicznej Madrid Fusión 2019, fundator: Madrid Fusión, ekspres Nespresso z kompletem kawy w kapsułkach, fundator: Nespresso

     

    II MIEJSCE

    Przystawka - Mariusz Kucharczak, Boletus - Zamek Kliczków, Kliczków

    Danie Główne - Robert Koczwara, Fiorentina, Kraków

    Nagroda: staż w restauracji Northcote (1 gwiazdka Michelin) fundator: L’Officiel Polska i Gościnność, udział w programie „Made Progress” fundator: Made Progress.

     

    I MIEJSCE

    Przystawka - Rafał Wałęsa, Sztuczka, Gdynia

    Danie Główne - Mariusz Kucharczak, Boletus - Zamek Kliczków, Kliczków

    Nagroda: staż w restauracji Miramar Paco Péreza (2 gwiazdki Michelin), fundator: Noble Bank, przy wsparciu Akademii Gastronomicznej w Polsce, Vodka Cîroc 6 l, fundator: Diageo

     

    WYRÓŻNIENIE JURY PROFESJONALNEGO

    Jakub Kasprzak, Lumière, Baranowo

    Nagroda: staż w restauracji El celler de can Roca (3 gwiazdki Michelin), fundator: Akademia Gastronomiczna w Polsce, Szampan Laurent Perrier La Cuvée Brut Jeroboam (fundator: Winkolekcja)

     

    NAGRODA SPECJALNA AKADEMII GASTRONOMICZNEJ W POLSCE

    Robert Koczwara, Fiorentina, Kraków

    Nagroda: staż w restauracji El celler de can Roca (3 gwiazdki Michelin), fundator: Akademia Gastronomiczna w Polsce

    czytaj więcej
  • Wine & Food Noble Night: ogłaszamy finałową dwunastkę restauracji

    Od marca do końca kwietnia trwał pierwszy etap eliminacji kuchni, polegający na selekcji nadesłanych zgłoszeń konkursowych. Komisja Wine & Food Noble Night oceniła menu i dobór składników, kreatywność szefów kuchni, wnętrze i atmosferę lokalu oraz jakość obsługi. 

    czytaj więcej
  • Ostatnie dni na zgłoszenie restauracji!

    W środę o północy zamykamy etap aplikacji do konkursu

    czytaj więcej
  • Wine & Food Noble Night 2017 - rekrutacja do X edycji rozpoczęta

    Ruszył pierwszy etap ogólnopolskiego konkursu Wine & Food Noble Night. Formularze zgłoszeniowe przesyłać można do 12 kwietnia, do godziny 24.00.

    czytaj więcej